Produkty

Fleet Management Forum
13 Wrz 2017

Fleet Management Forum

10 października i 14 listopada 2017 r. w Warszawie odbędzie się kolejne, organizowane przez magazyn EuroFlota, spotkanie szkoleniowo-networkingowe z cyklu FLEET MANAGEMENT FORUM.

10 października wykład szkoleniowy o psychologii za kierownicą poprowadzi ekspertka i praktyk, dr Anna Kwiecień, koordynatorka merytoryczna, wiceprezeska zarządu Fundacji ZenDriving.

W Polsce jest obecnie pół miliona pojazdów, które na bieżąco monitorowane są przy użyciu dedykowanych systemów telemetrycznych. Analiza i obróbka danych pozyskanych dzięki systemom monitorującym styl jazdy kierowców daje możliwość, między innymi tworzenia inteligentnych polis komunikacyjnych oraz planowania szytych na miarę interwencji zwiększających bezpieczeństwo kierowców we flotach.
Podczas wykładu powiemy m.in.:

1. W jaki sposób wiedza psychologiczna wzbogaca możliwości systemów telemetrycznych?
  2. Jaka jest charakterystyka psychologiczna ryzykownego kierowcy?
  3. Które dane ze złącza diagnostycznego i szyny CAN bierzemy pod uwagę przy tworzeniu psychologicznych profili kierowców?
  4. O faktach i największych mitach. Jakie strategie zmiany zachowań na drodze są skuteczne, a jakie przynoszą skutek odwrotny do zamierzonego?
  5. Dlaczego na niektórych silniej działają kary za naruszenie zasad bezpieczeństwa, a na innych silniej działają nagrody
  6. Jakie elementy psychologicznego szkolenia kierowców są kluczowe dla poprawy bezpieczeństwa?
  7. Co musi się zmienić w myśleniu kierowców, aby zmieniło się zachowanie za kierownicą?

Do 29 września oferujemy rabat na hasło „ZENDRIVING”:

1. Rabat 60% od ceny regularnej, przy zainteresowaniu dwoma częściami szkolenia – koszt wyniesie 399 zł (netto)
2. Rabat 50% od ceny regularnej, przy zainteresowaniu jedną wybraną częścią szkolenia (październikową lub listopadową) – koszt wyniesie 249 zł (netto)

CZĘŚĆ PIERWSZA
10 PAŹDZIERNIKA 2017 r.
►Przyszłość polskich ubezpieczeń flotowych
►Wysokie ceny ubezpieczeń – co z tym robić?
►Jak telematyka może wpływać na ograniczenie kosztu ubezpieczeń?
►Psychologia za kierownicą
►Warsztat: Telematyka a zmniejszenie częstotliwość szkód we flocie

CZĘŚĆ DRUGA
14 LISTOPADA 2017 r. (nowy termin)