Produkty

Szkolenia dedykowane

Identyfikacja potrzeb szkoleniowych:

Identyfikujemy przyczyny szkód w firmie oraz specyficzne potrzeby każdego Klienta.

Szkolenia szyte na miarę:

• prewencyjne i interwencyjne warsztaty psychologiczne,
  • indywidualne zajęcia kierowcy z psychologiem – z użyciem biofeedbacku oraz diagnozą dominującego typu uwagi za pomocą innowacyjnych testów psychologicznych,
  • zajęcia na profesjonalnym symulatorze edukacyjnym, analizującym umiejętności oraz znajomość przepisów drogowych,
  • doskonalenie techniki jazdy w szkole bezpiecznej jazdy,
  • szkolenie z zakresu ekojazdy w szkole bezpiecznej jazdy,
  • kursy pierwszej pomocy prowadzone przez ratowników medycznych.

Korzyści:

• poprawa bezpieczeństwa floty,
  • redukcja kosztów związanych z wypadkami,
  • redukcja wydatków eksploatacyjnych,
  • redukcja stresu pracowników,
  • zwiększenie skuteczności pracowników.

Imię i nazwisko osoby zamawiającej (wymagane)

Adres email (wymagane)

Liczba kierowców

Administratorem danych osobowych jest Fundacja ZenDriving z siedzibą w Warszawie, ul. Stępińska 13. Dane osobowe przetwarzane będą w celach statutowych fundacji, w związku z prowadzonymi badaniami oraz w celach marketingowych i reklamowych. Dane mogą być udostępniane odbiorcom danych w rozumieniu art. 7 pkt. 6 ustawy o ochronie danych osobowych tj. organom i podmiotom publicznym realizującym swoje zadania wynikające z przepisów prawa. Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

*Wyrażam zgodę na marketing bezpośredni ze strony Fundacji ZenDriving, przy użyciu telekomunikacyjnych urządzeń końcowych oraz automatycznych systemów wywołujących, zgodnie z Art. 172. 1. Prawa telekomunikacyjnego.