Produkty

Szkolenia dedykowane

Identyfikacja potrzeb szkoleniowych:

Identyfikujemy przyczyny szkód w firmie oraz specyficzne potrzeby każdego Klienta.

Szkolenia szyte na miarę:

• prewencyjne i interwencyjne warsztaty psychologiczne,
  • indywidualne zajęcia kierowcy z psychologiem – z użyciem biofeedbacku oraz diagnozą dominującego typu uwagi za pomocą innowacyjnych testów psychologicznych,
  • zajęcia na profesjonalnym symulatorze edukacyjnym, analizującym umiejętności oraz znajomość przepisów drogowych,
  • doskonalenie techniki jazdy w szkole bezpiecznej jazdy,
  • szkolenie z zakresu ekojazdy w szkole bezpiecznej jazdy,
  • kursy pierwszej pomocy prowadzone przez ratowników medycznych.

Korzyści:

• poprawa bezpieczeństwa floty,
  • redukcja kosztów związanych z wypadkami,
  • redukcja wydatków na paliwo,
  • redukcja stresu pracowników,
  • zwiększenie skuteczności pracowników.