Produkty

Warsztaty Aktywny Kierowca

battery-full-icon

Problem:

Jazda bez odpoczynku, brak dbałości o zdrowie i bezpieczeństwo, brak znajomości rytmu dobowego człowieka.

Rozwiązanie:

Nasi psychologowie obalą wszelkie mity związane z prowadzeniem pojazdu pod wpływem zmęczenia oraz zaproponują sposoby i ćwiczenia fizyczne umożliwiające szybką i skuteczną regenerację podczas postoju i nie tylko. Materiały dydaktyczne pozwolą kierowcom samodzielnie utrwalać nowe umiejętności.

Korzyści:

• bardziej wydajni i skuteczni kierowcy,
  • poprawa wyników finansowych firmy,
  • wzrost bezpieczeństwa floty.

Ważne:

Kierowca po 2h jazdy nocą i po 2 piwach popełniają podobne błędy! Warto więc znać procedury i ćwiczenia, które zwiększą szansę kierowcy na bezpieczną realizację jego obowiązków służbowych.

Czas trwania: 1,5 h