Produkty

Warsztaty Spokojny Kierowca

information-icon

Problem:

Agresywna jazda, przekraczanie dozwolonej prędkości, wystawianie złej wizytówki firmie, destrukcyjne dla zdrowia oraz relacji społecznych sposoby radzenia sobie ze stresem.

Rozwiązanie:

Nasi psychologowie zrealizują szkolenie uświadamiające ryzyko agresywnych zachowań, ale przede wszystkim – sposoby radzenia sobie z emocjami i rozładowywaniem napięcia. Przedstawią metody pracy nad stresem i presją czasu, a materiały dydaktyczne pozwolą kierowcom samodzielnie utrwalać nowe umiejętności.

Korzyści:

• bardziej reprezentatywni i kulturalni kierowcy,
  • poprawa wizerunku firmy,
  • redukcja kosztów związanych z wypadkami.

Ważne:

Wszystkie realizowane ćwiczenia, mające na celu zmianę ryzykownych przekonań i nawyków kierowców, oparte są w 100% na wynikach badań oraz najświeższych doniesieniach ze świata nauki.

Czas trwania: 1,5 h