Bezpieczeństwo floty

Audyty bezpieczeństwa

Realizujemy audyty bezpieczeństwa flot oraz wdrażamy systemowe rozwiązania sprzyjające kulturze bezpieczeństwa w firmach.
Cele audytu:

1. Obniżenie wysokości płaconych składek poprzez:

• obniżenie frekwencji szkodowej,
  • obniżenie średniej wielkości szkody,
  • partycypację klienta w ryzyku.

2. Integracja zapisów polityki flotowej z warunkami polisy ubezpieczeniowej.

3. Wyrobienie nawyków bezpiecznej jazdy u kierowców we flocie.

Warsztaty dla menedżerów

Prowadzimy konsultacje i warsztaty dla menedżerów flot i kadry kierowniczej z zakresu:

• kształtowania kultury bezpieczeństwa w organizacji,
  • motywowania pracowników do bezpiecznej jazdy,
  • rozmaitych obszarów dotyczących psychologii kierowcy.

Badania psychologiczne
(tzw. psychotechnika)

Oferujemy badania psychologiczne dla kierowców:

• prowadzących pojazdy w ramach obowiązków służbowych,
  • zawodowych,
  • po zatrzymaniu prawa jazdy.

Zamów bezpłatną konsultację

Administratorem danych osobowych jest Fundacja ZenDriving z siedzibą w Warszawie, ul. Stępińska 13. Dane osobowe przetwarzane będą w celach statutowych fundacji, w związku z prowadzonymi badaniami oraz w celach marketingowych i reklamowych. Dane mogą być udostępniane odbiorcom danych w rozumieniu art. 7 pkt. 6 ustawy o ochronie danych osobowych tj. organom i podmiotom publicznym realizującym swoje zadania wynikające z przepisów prawa. Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

*Wyrażam zgodę na marketing bezpośredni ze strony Fundacji ZenDriving, przy użyciu telekomunikacyjnych urządzeń końcowych oraz automatycznych systemów wywołujących, zgodnie z Art. 172. 1. Prawa telekomunikacyjnego.