Szkolenia kierowców

Identyfikacja potrzeb szkoleniowych:

Chcemy, aby Twoja flota samochodowa była bezpieczna.
Identyfikujemy przyczyny szkód w firmie oraz specyficzne potrzeby każdego Klienta.

Szkolenia kierowców szyte na miarę:

• prewencyjne i interwencyjne warsztaty psychologiczne,
  • indywidualne interwencje dla kierowców – z użyciem urządzenia biofeedback oraz diagnozą dominującego typu uwagi,
  • dni uważności dla pracowników,
  • terapie PTSD dla kierowców po wypadkach komunikacyjnych,
  • zajęcia na profesjonalnym symulatorze edukacyjnym, diagnozującym umiejętności oraz znajomość przepisów drogowych,
  • pierwsza pomoc – kursy prowadzone przez ratowników medycznych,
  • szkolenie z pierwszej pomocy w technologii VR,
  • doskonalenie techniki jazdy / szkolenie z ekojazdy w ośrodku doskonalenia techniki jazdy.

Korzyści:

• poprawa bezpieczeństwa floty,
  • redukcja kosztów związanych z wypadkami,
  • redukcja wydatków eksploatacyjnych,
  • redukcja stresu pracowników,
  • zwiększenie skuteczności pracowników.

Zamów bezpłatną konsultację

Administratorem danych osobowych jest Fundacja ZenDriving z siedzibą w Warszawie, ul. Stępińska 13. Dane osobowe przetwarzane będą w celach statutowych fundacji, w związku z prowadzonymi badaniami oraz w celach marketingowych i reklamowych. Dane mogą być udostępniane odbiorcom danych w rozumieniu art. 7 pkt. 6 ustawy o ochronie danych osobowych tj. organom i podmiotom publicznym realizującym swoje zadania wynikające z przepisów prawa. Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

*Wyrażam zgodę na marketing bezpośredni ze strony Fundacji ZenDriving, przy użyciu telekomunikacyjnych urządzeń końcowych oraz automatycznych systemów wywołujących, zgodnie z Art. 172. 1. Prawa telekomunikacyjnego.