Wsparcie zmiany

19% firm z listy 500 najbogatszych, które wprowadziły całkowity zakaz korzystania z telefonów komórkowych w trakcie jazdy, wykazało wzrost efektywności działania firmy, w 74% z nich wyniki finansowe nie zmieniły się, a tylko 7% wykazało spadek efektywności. Oferujemy konsultacje, szkolenia i warsztaty wspierające wdrożenie w Firmie zmiany w zasadach korzystania z urządzeń mobilnych w trakcie prowadzenia pojazdów służbowych:

Szkolenie kadry menedżerskiej

mające na celu identyfikację wyzwań i problemów stojących przed organizacją w obliczu wprowadzanej zmiany oraz wzmocnienie postaw liderskich z zakresu wdrażania, monitorowania i podtrzymywania efektów zmiany

Szkolenie użytkowników pojazdów

mające na celu wzmocnienie intencji do bezpiecznych zachowań na drodze

Zamów bezpłatną konsultację

Administratorem danych osobowych jest Fundacja ZenDriving z siedzibą w Warszawie, ul. Stępińska 13. Dane osobowe przetwarzane będą w celach statutowych fundacji, w związku z prowadzonymi badaniami oraz w celach marketingowych i reklamowych. Dane mogą być udostępniane odbiorcom danych w rozumieniu art. 7 pkt. 6 ustawy o ochronie danych osobowych tj. organom i podmiotom publicznym realizującym swoje zadania wynikające z przepisów prawa. Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

*Wyrażam zgodę na marketing bezpośredni ze strony Fundacji ZenDriving, przy użyciu telekomunikacyjnych urządzeń końcowych oraz automatycznych systemów wywołujących, zgodnie z Art. 172. 1. Prawa telekomunikacyjnego.