Wsparcie zmiany

Wprowadzasz zakaz prowadzenia rozmów telefonicznych?

19% firm z listy 500 najbogatszych, które wprowadziły całkowity zakaz korzystania z telefonów komórkowych w trakcie jazdy, wykazało wzrost efektywności działania firmy, w 74% z nich wyniki finansowe nie zmieniły się, a tylko 7% wykazało spadek efektywności. Oferujemy konsultacje i warsztaty wspierające wdrożenie w Firmie zmiany w zasadach korzystania z urządzeń mobilnych w trakcie prowadzenia pojazdów służbowych:

Warsztaty dla kadry zarządzającej

mające na celu identyfikację wyzwań i problemów stojących przed organizacją w obliczu wprowadzanej zmiany oraz wzmocnienie postaw liderskich z zakresu wdrażania, monitorowania i podtrzymywania efektów zmiany

Warsztaty dla użytkowników pojazdów

mające na celu wzmocnienie intencji do bezpiecznych zachowań na drodze oraz wypracowanie bezpiecznych postaw i nawyków, dostosowanych do nowych zapisów polityki bezpieczeństwa floty

Wsparcie w działaniach komunikacyjnych

mające na celu wyjaśnienie pracownikom intencji wprowadzanych zmian oraz przedstawienie ich językiem korzyści osobistych i zawodowych. Przygotujemy materiały edukacyjne poświęcone rozproszeniu na drodze

Wprowadzasz system telematyczny do swojej floty?

Firmom coraz częściej zależy na klimacie sprzyjającym wdrażaniu systemów telematycznych i kultury bezpieczeństwa. Opór ze strony pracowników może skutecznie hamować efektywność działania monitoringu floty. Zmiany w organizacji warto komunikować w taki sposób, aby pracownicy – przyszli użytkownicy systemu telematycznego – dostrzegali sens jego wdrażania w firmie, widzieli obopólne korzyści, identyfikowali się się ze zmianą.

Warsztaty dla kadry zarządzającej

Warsztaty dla użytkowników pojazdów

Podczas spotkania psycholog przedstawi system monitorujący językiem korzyści zawodowych i osobistych oraz pomoże rozładowywać negatywne emocje związane z jego wdrożeniem

Wsparcie w działaniach komunikacyjnych

Przygotowanie materiałów informujących pracowników o intencji wprowadzenia przez firmę monitoringu floty, celach długoterminowych z tym związanych, jak również przedstawienie systemu pracownikom językiem korzyści osobistych

Od marca 2020 r. warsztaty odbywają się w formie webinarów online.

Zamów bezpłatną konsultację telefoniczną:

Administratorem danych osobowych jest Fundacja ZenDriving z siedzibą w Warszawie, ul. Stępińska 13. Dane osobowe przetwarzane będą w celach statutowych fundacji, w związku z prowadzonymi badaniami oraz w celach marketingowych i reklamowych. Dane mogą być udostępniane odbiorcom danych w rozumieniu art. 7 pkt. 6 ustawy o ochronie danych osobowych tj. organom i podmiotom publicznym realizującym swoje zadania wynikające z przepisów prawa. Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

*Wyrażam zgodę na marketing bezpośredni ze strony Fundacji ZenDriving, przy użyciu telekomunikacyjnych urządzeń końcowych oraz automatycznych systemów wywołujących, zgodnie z Art. 172. 1. Prawa telekomunikacyjnego.