Dla kierowcy

Opinie naszych Klientów

• Polecam wszystkim. Dużo ciekawych rzeczy się dowiedziałem o treningu koncentracji, sposobach radzenia sobie ze stresem i wykorzystaniu tego w prowadzeniu samochodu.

Klient indywidualny

SESJA Z BIOFEEDBACKIEM

Warsztaty z psychologiem mają na celu zbadanie oraz zoptymalizowanie Twojego poziomu stresu i koncentracji za kierownicą. Zawierają one pomiar i trening przy użyciu biofeedbacku, praktyczne wskazówki, ćwiczenie uważności i koncentracji, naukę obniżania napięcia i redukcji stresu, testy psychologiczne.

POZNAJ SZCZEGÓŁY

SESJA W SAMOCHODZIE

Warsztaty w ruchu miejskim w Twoim samochodzie mają na celu zbadanie oraz zoptymalizowanie Twojego poziomu stresu i koncentracji za kierownicą. Zawierają one pomiar przy użyciu biofeedbacku, praktyczne wskazówki, ćwiczenie uważności i koncentracji, naukę obniżania napięcia i redukcji stresu.

POZNAJ SZCZEGÓŁY

PSYCHOTRAUMATOLOGIA

Oferujemy pracę z traumą po wypadkach komunikacyjnych skuteczną metodą nagrodzoną przez Departament Zdrowia i Opieki Społecznej w Stanach Zjednoczonych, rekomendowaną w terapii PTSD. Metoda przedłużonej ekspozycji pozwala pacjentom na powrót do pełnego dobrostanu psychicznego w ciągu 10-12 tygodni.

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

BADANIA PSYCHOLOGICZNE

Oferujemy badania psychologiczne (tzw. psychotechniczne) dla kierowców, kandydatów dla kierowców, kierowców zawodowych oraz kierowców po wypadkach i po zatrzymaniu prawa jazdy na skutek przekroczenia limitu punktów karnych, prowadzenia pojazdu pod wpływem alkoholu lub innych środków psychoaktywnych.

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Masz pytania? Skontaktuj się z nami.