Kobieca Flota 2018
29 Sty 2018

Kobieca Flota 2018

W dniach 7-8 marca 2018 r. zapraszamy na V edycję Kobiecej Floty – szkolenia w całości poświęconego codziennym problemom kobiet zarządzających firmowymi pojazdami. V Kobieca Flota to potężny zastrzyk wiedzy serwowanej przez kobiety dla kobiet:

• jak z sukcesem zarządzać zespołem i moderować jego rozwój zawodowy;
  • jak zbudować własne imperium oraz panować nad stresem i eksponowaną pozycją w przedsiębiorstwie;
  • jak kreować siebie jako menadżera sprawnego i kompetentnego, w oparciu o zgromadzony kapitał wiedzy;
  • jak radzić sobie w najtrudniejszych chwilach życia zawodowego aby obronić swoje racje, zrealizować plany i pozytywnie wpłynąć na rozmówcę/kontrahenta;
  • jak rywalizować na wyższych szczeblach menadżerskich i wyraźnie akcentować swoje osiągnięcia;
  • jak zbudować swoją markę osobistą w firmie i w parciu o ten proces wyróżniać się na tle pozostałych pracowników. Dzięki zdobytej wiedzy skutecznie będziesz nawigować ścieżkę rozwoju zawodowego;
  • jak skutecznie i z zyskiem łączyć kapitał społeczny i biznesowy, aby odnieść jeszcze większe sukcesy zawodowy;
  • jak budować swój autorytet w przedsiębiorstwie w oparciu o pojęcie marki osobistej.

Dla przyjaciółek Fundacji ZenDriving promocja – 500,00 zł netto po wpisaniu w formularzu (w polu „uwagi”):
„UWAŻNY KIEROWCA”.