Summer Cars Party 2013
08 Wrz 2013

Summer Cars Party 2013

W sobotę 7 września Fundacja ZenDriving edukowała uczestników Summer Cars Party 2013 w temacie koncentracji za kierownicą. Show motoryzacyjne odbyło się na katowickim lotnisku sportowym Muchowiec, a nasze stanowisko znajdowało się w strefie PZU.

Wykres biofeedbacku podpiętego do ucha kierowcy oraz najlepszy na imprezie (zdaniem uczestników) symulator wzbudzały ogromne zainteresowanie. Nasza psycholog udzielała odpowiednich wskazówek, zaś Jan Niesiołowski (Symulanci.pl) po raz kolejny wykazał się ogromną pasją dydaktyczną w zakresie symulowanej jazdy. Z symulatora i biofeedbacku korzystali zarówno dorośli, jak i dzieci. Najmłodsi częściej wybierali symulator, wówczas ich rodzice mieli czas na przetestowanie na sobie biofeedbacku 🙂

Cieszymy się, że o istnieniu Fundacji dowiedziało się kilkaset osób, a kilkadziesiąt żywo zainteresowało się tym, co robimy. Ten cenny feedback motywuje nas do kolejnych działań edukacyjnych 🙂