Kobieca Flota 2018
29 Sty 2018

Kobieca Flota 2018

Fundacja ZenDriving jest partnerem wydarzenia Kobieca Flota 2018, które odbędzie się w dniach 7-8 marca 2018 r. w Zamku Ryn. Szkolenie w całości poświęcone jest codziennym problemom kobiet zarządzających firmowymi pojazdami. Skupiamy się na znajdywaniu rozwiązań i udzielaniu praktycznych porad, które można wdrożyć bezpośrednio po zakończeniu spotkania.

Podczas Szkolenia dowiesz się:

• Jak z sukcesem zarządzać zespołem i moderować jego rozwój zawodowy. Nauczysz się technik skutecznej komunikacji, zarządzania małymi i średnimi grupami projektowymi oraz koordynacji pracy swoich podwładnych. Dzięki zdobytej wiedzy szybciej i lepiej będziesz realizować obowiązki menadżerskie.
  • Jak zbudować własne imperium oraz panować nad stresem i eksponowaną pozycją w przedsiębiorstwie.
  • Jak kreować siebie jako menadżera sprawnego i kompetentnego, w oparciu o zgromadzony kapitał wiedzy. Poznasz metody lepszego wykorzystywania swojej wiedzy i doświadczenia zawodowego, aby mieć lepszą pozycję negocjacyjną i lepiej realizować zamierzone cele zawodowe.
  • Jak rywalizować na wyższych szczeblach menadżerskich i wyraźnie akcentować swoje osiągnięcia. Nauczymy Cię, jak być bardziej pewną siebie i korzystać z posiadanych atutów.
  • Jak budować swój autorytet w przedsiębiorstwie w oparciu o pojęcie marki osobistej. Krok po kroku zbudujemy listę, która zawierać będzie kolejne kroki Twojego rozwoju osobistego jako menadżerki, zarządcy floty i skutecznej kobiety biznesu.

Kobieca Flota to także:

Kobieta marką biznesu, czyli personal branding premium dla wymagających. Krok po kroku wskażemy jak zbudować swoją markę osobistą w firmie i w parciu o ten proces wyróżniać się na tle pozostałych pracowników. Dzięki zdobytej wiedzy skutecznie będziesz nawigować ścieżkę rozwoju zawodowego.

Swoją wiedzą, praktycznymi wskazówkami, precyzyjnymi wytycznymi i inspirującymi historiami podzielą się kobiety sukcesu.

Spotkanie odbędzie się w Hotel Zamek Ryn****, zamku z wielowiekową tradycją. To miejsce, w którym bije serce Mazur, a wszechobecny duch historii sprawia, że czas staje w miejscu. Ten unikatowy luksusowy obiekt to harmonia odrestaurowanego XIV-wiecznego Zamku Krzyżackiego i nowatorskich rozwiązań designerskich, jakich goście nie odnajdą w żadnym innym miejscu w Polsce.

Dla przyjaciółek Fundacji ZenDriving promocja – 500,00 zł netto po wpisaniu w formularzu (w polu „uwagi”):
„UWAŻNY KIEROWCA”.

Zapisz się