„W 6 tygodni dookoła głowy” otwarty dla wszystkich
20 Mar 2020

„W 6 tygodni dookoła głowy” otwarty dla wszystkich

W tym trudnym czasie zmian i niewiadomych podjęliśmy decyzję o nieodpłatnym udostępnieniu naszego 6-tygodniowego treningu uważności, który może być teraz potrzebny bardziej niż kiedykolwiek… Zapraszamy wszystkich młodych ludzi (trening został zaprojektowany dla młodzieży w wieku 17-19 lat) do treningu „W 6 tygodni dookoła głowy”. Dzięki codziennym ćwiczeniom dowiesz się:

• jak osiągnąć spokój umysłu nawet w trudnych okolicznościach,
  • jak ćwiczyć postawę wdzięczności, akceptacji i życzliwości oraz
  • jak znaleźć oparcie w relacjach z innymi ludźmi.

Trening może pomóc Ci także ograniczyć FOMO – ciągłe przymusowe poszukiwanie nowych informacji, uniemożliwiające skupienie na innych działaniach.

Pobierz z AppStore Pobierz z GooglePlay Nowy regulamin

Prosimy Was o informację, jeśli potrzebujecie dodatkowego wsparcia psychologicznego online: fundacja@zendriving.pl.