Warsztaty z biofeedbackiem
21 Maj 2018

Warsztaty z biofeedbackiem

Zapraszamy do udziału w warsztatach z biofeedbackiem, prowadzonych przez jedną z autorek poradnika psychologicznego „Niezbędnik uważnego kierowcy” – psycholog Agatę Sobiecką. Warsztaty pomogą Ci lepiej zrozumieć procesy zachodzące w Twoim ciele podczas stresujących wydarzeń oraz wyposażą Cię w narzędzia i umiejętności lepszego radzenia sobie w trudnych sytuacjach, drogowych i nie tylko.

W Fundacji ZenDriving korzystamy z Biofeedbacku HRV, czyli urządzenia mierzącego zmienność rytmu serca. Przykładem sukcesów, w których udział miał biofeedback HRV, były osiągnięcia narciarskie Adama Małysza.

Warsztaty mogą być ciekawym i pożytecznym prezentem dla najbliższej osoby.

Kup szkolenie